2015-06-30 22:47:05• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő- A családjának van szüksége önre

Napi horoszkóp július 1-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Új lehetőségek nyílnak ön előtt a hivatásában. Most egy merész és kockázatosnak tűnő lépésre is elszánhatja magát. Addig üsse azt a bizonyos vasat, amíg forró: most kihasználhatja, hogy úgy hajlik, ahogy ön szeretné, vagyis ön szabhatja a feltételeket.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold az ön egyik betegségházában áll, szemben a Merkúrral, ami komoly egészségügyi problémára hívhatja fel a figyelmet. Nagyon fárasztónak látszik ez a mai nap, siessen haza, és aludjon sokat.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold, az emlékek bolygója, szemben áll a Merkúrral. Készítsen a párnája mellé papírt és ceruzát, hogy le tudja jegyezni az álmait, mert fontos üzeneteket tartalmazhatnak. Nincs szükség álmoskönyvre, ha picit odafigyel, önmaga is gyorsan ráébred a megoldásokra.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Az anyagiak területén látható a két szerencsebolygó: a Jupiter és a Vénusz. Most sokat tehet félre, legyen hát takarékos, és gondoljon az ön előtt álló utazásra is. Próbálja meg megőrizni azt a lelki békét és harmóniát, amitől mostanában kiegyensúlyozottabbnak érzi magát.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Vannak olyan napok, amikor semmi sem sikerül, és ez most egy ilyen napnak látszik. Vizsgálja meg, hogy elkövetett-e valamilyen hibát, vagy önön kívülálló dolgok hátráltatják. Egy kis sport segíteni fog levezetni a frusztrációt.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A család egyik tagjának nagy szüksége van önre, próbáljon meg segíteni neki a bajban. Közös elhatározással és közös munkával komoly sikereket érhetnek el.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Lehetséges, hogy a kedvese óriási veszekedést robbantott ki, vagy magyarázat nélkül egyszerűen távozott, esetleg tüntetően hallgat. Győződjön meg ennek okáról, mert könnyen lehet, hogy nagyobb szüksége van önre, mint gondolná!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Szaturnusz visszalépett a Skorpió jegyébe, és nincs szándékában előre indulni, ezért előfordulhat, hogy egy-két terve meghiúsul. Ne sajnálja, így is ön mellé szegődik majd a szerencse!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Hallgatni arany, tartja a mondás, és ez most a leghasznosabb tanács az ön számára. Ha enged a kísértésnek, és sokat beszél, netán pletykálkodik, akkor rendkívül kellemetlen helyzetbe kerülhet.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ne aggodalmaskodjon annyit az életkora miatt, ha valaki beszélgetni szeretne önnel, úgysem erre kíváncsi. A lényeg, hogy lépést tudjon tartani a többiekkel, haladjon a korral, és legyenek önálló elképzelései.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ön igazán szereti az embereket, kedves és figyelmes, olyannyira, hogy egyből „ugrik", ha valaki segítségre szorul. Vegye észre, hogy most a családjának van szüksége önre!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Nap a lehető legjobb fényszögben áll a Neptunusszal: minden veszély elhárult, aggodalomra semmi ok. Igyekezzen helyrehozni a hibákat, amiket korábban elkövetett, most sikerrel fog járni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: